top of page

Яскраве літо в нашому дворі

Літо – це дні, прогріті сонечком та овіяні легеньким вітерцем. Це дні солодких фруктів та різнокольорових квітів. А ще – пора відпочинку, нових знайомств та яскравих вражень.

Саме таку можливість спілкування дітей та підлітків з однолітками влітку надає Центр дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт» відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради. Під час літніх канікул 2017 в Білій Церкві діти мали можливість погратись та відпочити на програмах «Вуличний квартал розваг», що відбувались щодня 2 місяці поспіль в різних мікрорайонах нашого міста.

Всі програми відбувались на відкритих майданчиках і мали достатньо широкий спектр видів діяльності організованого дозвілля. Любителів рукоділля та спокійного відпочинку приваблювали настільні інтелектуальні ігри та різноманітні майстер-класи просто неба, а фізично активних відпочивальників - спортивно-розважальні програми. Також діти ставали учасниками різноманітних розважальних та пізнавальних програмам.

Понад 3000 дітей весело й цікаво провели свій канікулярний час, мали можливість продемонструвати свої таланти, творчі здібності та отримали море позитивних емоцій.

Тож завітайте до найближчого клубу за місцем проживання і переконайтесь в тому, що ваші діти мають можливість отримати насолоду від спілкування у колі однолітків під наглядом досвідчених педагогів.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page